Logo regionálního portálu regionslapanicko.cz

Regionální zpravodajství

V Moravanech proběhl kuchařský kurz. Připravovala se křepelka či farmářské kuře

Brněnský deník, Attila Racek
pondělí 25.4.2016

Ilustrační foto
Autor: Petr Sázavský

Škola zážitkového vaření Kuliner v Moravanech pořádala již několikátý kurz vaření s oblíbeným lektorem Daliborem Navrátilem zaměřený na přípravu pokrmů z masa. Připravovala se například delikátní pečená křepelka s kaštany nebo farmářské kuře s lanýžovou nádivkou. Kuchaři a kuchařky z řad veřejnosti i profesionálů se naučili vykostit křepelku nebo správně připravit vynikající roastbeaf. Odnesli si také receptury jídel pro své blízké a přátele a mnoho cenných rad.

» číst celou zprávu na serveru brnensky.denik.cz

TOP
EKO KOMÍNY, s.r.o. nabízí práci na pozici Expedice, fakturace v obci Hrušovany u Brna

Expedice, fakturace

EKO KOMÍNY, s.r.o. Hrušovany u Brna nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, práce na IČO). Pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou. ➤ Na pozici expedientky(a), fakturantky(a), hledáme novou kolegyni / kolegu do zavedené…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama